
Wij werven
Hulpkok
El Fuego
Onze Spaanse keuken met tevens zuid Amerikaanse gerechten is een unicum in België. We voeren alle specialiteiten zelf in uit Spanje en werken verder met dagverse producten. We streven naar een hoogstaande kwaliteit en verwachten dan ook van onze medewerkers een gelijklopende inzet zowel in de keuken als naar de klant toe.
Functieomschrijving
We zijn op zoek naar een hulpkok met brede kennis van de Spaanse keuken.
Contract
Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Voltijds
Weekend
Vereiste studies
Geen specifieke studievereisten
Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring
Profiel
Je bent bereid je kennis te delen met je medewerkers.
Je wilt met een klein team leuke mensen samenwerken.
Je houdt ervan dat alles netjes ordelijk op zijn plaats is
Je bent flexibel en het woord stress is je niet bekend.
We zoeken iemand die met plezier werkt in een mooie omgeving en met leuke collega's.
Kennis van andere talen dan nederlands is een pluspunt.


Professionele vaardigheden
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
De ingrediënten doseren en mengen
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken. Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Gerechten bereiden: Spaans
Aanbod
Je kan onmiddellijk starten in een klein familiaal team en verdient er goed bij.
Naast je loon volgens barema krijg je een tussenkomst in de parkeerkosten.
Dinsdag is onze sluitingsdag (de sluitingsdagen kunnen wisselen per seizoen).
Contactpersoon
Dhr. André De Kegel
Persoonlijke vaardigheden
Creativiteit
Flexibiliteit
Communiceren
Verantwoordelijkheid
Klantgerichtheid
Zelfstandigheid
Plannen en organiseren
Resultaatgerichtheid
Samenwerken
Digitaal denken